Retourbeleid

Herroepingsrecht

Herroepinrecht voor producten die niet handgemaakt zijn door CatsandMore.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar CatsandMore.nl zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info.catsandmore@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is

Terugbetalingsbeleid

Terugbetalingsbeleid voor producten die niet handgemaakt zijn door CatsandMore.

RETOUREN en Terugbetaling
Wanneer kan ik een artikel retour sturen?
U dient binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een melding te maken indien u een artikel retour wenst te sturen. Het is alleen mogelijk om een artikel retour te sturen nadat u van een ons bevestiging hierover heeft ontvangen.

Daarnaast moet het artikel voldoen aan een aantal voorwaarden, zie hieronder:

– de verpakking van het product onbeschadigd is
– het product en/of de producten geheel compleet zijn
– in de originele verpakking en in originele staat zijn
– het product en/of de producten ongebruikt zijn
– het product en/of de producten schoon zijn
– het een niet speciaal besteld artikel is
– het een non-food product is

Producten van persoonlijke aard worden nooit retour genomen. Het aanvragen van een retournummer kan naar info@catsandmore.nl
   
Na registratie dient het op eigen kosten geretourneerd te worden. Vraag een bewijs zodat u kunt zien dat het bij ons ontvangen is.
Na ontvangst zal binnen 14 dagen de uitbetaling plaatsvinden. Stuur nooit onaangekondigd producten retour naar ons. Deze kunnen niet in behandeling worden genomen. Dit geldt ook voor retouren die niet voldoen aan onze voorwaarden, deze kunnen niet in behandeling worden genomen. Indien uw retourzending niet voldoet aan de voorwaarden krijgt u gedurende 30 dagen de gelegenheid om op eigen kosten het product bij ons af te halen of retour te laten zenden op uw kosten.

Hoe kan ik een artikel retour sturen?
Indien u een artikel retour wilt sturen, neem dan eerst contact op met ons, of stuur een e-mail naar info@catsandmore.nl

Waar kan ik een retourartikel naartoe sturen?
Na het aanmelden van de retouraanvraag ontvangt u van ons mailbericht met daarin het retournummer en adres in Nederland.

Pawsome!

15% Korting!

Welkom bij Catsandmore. Eerste bestelling? Gebruik dan je kortingscode. Voeg de code Welkom2023 in je winkelwagen toe en krijg 15% korting op je gehele bestelling!
Everything is Pawsome for your furry friends!
Deze aanbieding is eenmalig geldig.

Kopieer code

Filteren