Over

Peggy & CatsandMore

Over Peggy

Mijn naam is Peggy Lorio en ik ben 46 jaar. Geboren en getogen in Lens (Frankrijk). Ik ben op mijn 21ste naar het mooie en rustigere dorp Hoevelaken verhuisd.

Sinds 1 september is CatsandMore officieel ingeschreven bij de kamer van koophandel. CatsanMore bestaat sinds 1 maart 2020 in Hoevelaken. Een aantal jaren probeerde ik mijn eigen weg te vinden over wat ik echt wil gaan doen. Je hobby je werk maken is uiteraard een droom. Uit ervaring weet ik dat er behoefte is aan katten en dierenoppas in Hoevelaken en het liefst aan huis. Ik durfde een poging te wagen!

Tussen de oppasbeurten ben ik dan bezig met mijn webshop! Handgemaakte van recycle en duurzame speelgoed, samenstellen van kattenboxen, kattenmanden & kattenhebbedingetjes! Sinds een tijd ben ik ook druk bezig met mijn opleiding als professionele kattenverzorgster en ben zzp’er als financieel administrateur.

Mijn man en ik hebben zelf 2 blauwe rus katten, genaamd Smokey en Peanut. Ik ben een kattenliefhebber in hart en nieren. Mijn katten zijn als kinderen voor me, maar ik heb nog meer dan genoeg kattenliefde over om aan andere katten te geven. Katten zijn gewoon verslavend en een van de mooiste wezens die er zijn. Dat bent u vast met mij eens! Vanaf jongs af aan ben ik gewend om met zowel kitten als met volwassen katten om te gaan. Ik heb ervaring met katten in allerlei soorten en maten: raskat of niet, dik of dun, jong of oud, gezond of ziek, speels of lui, makkelijk of met gebruiksaanwijzing en noem maar op.

De meerwaarde van mijn service is dat ik de verzorging met veel passie doe, maar ook dat ik meer tijd met uw kat(ten) doorbreng dan de gemiddelde buurman, vriend, of familielid wellicht zou doen. Tevens garandeer ik u dat ik betrouwbaar ben, en de gemaakte afspraken zal nakomen. Uiteraard zal ik ook zorgvuldig met uw gegevens, sleutels en huis omgaan.

Ik begrijp heel goed dat u wilt weten wie u in huis haalt om voor uw kat te zorgen. Daarom is het intakegesprek altijd gratis en vrijblijvend. Als u er geen goed gevoel bij heeft of er is geen klik met uw kat, dan zit u nergens aan vast.

Over CatsandMore

CatsandMore is een particuliere kattenoppas die uw dier(en) aan uw thuis komt verzorgen tijdens uw afwezigheid. Dus geen dierenpension. Katten houden niet van verandering. Dat weten de meeste kattenliefhebbers wel. Dus wat doet u dan als u lekker op vakantie wilt of plotseling in een situatie terecht komt waarbij u tijdelijk niet voor uw kat(ten) kunt zorgen?

Brengt u ze weg naar een kattenhotel? Of vraagt u de buren, vrienden, familie of kennissen om op te passen? Uw kat wegbrengen naar een andere omgeving geeft veel stress. En vragen of iemand elke dag langs wil komen en het liefst een tijdje met ze doorbrengt is misschien wat veel gevraagd. CatsandMore zorgt dat uw kat in de vertrouwde omgeving blijft en u hoeft zich niet bezwaard te voelen om steeds de buren te vragen.

Zoekt u een betrouwbare en liefdevolle kattenverzorgster die niet alleen een bakje voer neerzet maar ook tijd met uw dier doorbrengt zodat hij/zij zich niet alleen voelt? Dan bent u bij Cats & More aan het juiste adres! En als ik er toch ben, dan haal ik meteen de post uit de brievenbus en geef ik de planten water. Heeft u nog wat andere kleine huisdieren? Geen nood, ik verzorg hen ook graag.

Pawsome!

15% Korting!

Welkom bij Catsandmore. Eerste bestelling? Gebruik dan je kortingscode. Voeg de code Welkom2023 in je winkelwagen toe en krijg 15% korting op je gehele bestelling!
Everything is Pawsome for your furry friends!
Deze aanbieding is eenmalig geldig.

Kopieer code

Filteren