Algemene voorwaarden oppasservice

CatsandMore Kattenoppas Algemene- en betalingsvoorwaarden (geldig op alle geboden service)

 1. Het totaal bedrag voor de gehele periode van de oppas dient voor aanvang van de overeengekomen periode te zijn voldaan. Cats & More behoudt het recht om haar diensten te staken en de overeenkomst te ontbinden indien niet aan deze betalingsverplichting is voldaan.
 2. Eventuele extra (onvoorziene) kosten voor bijvoorbeeld kattenvoer of dierenartsbezoek zijn te allen tijde voor rekening van de eigenaar. Deze kosten dienen na afloop te worden betaald of bij (extreem) hoge kosten zoals dierenartskosten direct te worden overgemaakt vanaf uw vakantieadres.
 3. Voor een bezoek aan de dierenarts wordt een tarief van € 25,- per bezoek in rekening gebracht, bovenop de reguliere kosten voor kattenoppas. Een bezoek aan een spoedkliniek buiten de reguliere openingstijden (’s avonds, weekenden en feestdagen) kost € 50,- per bezoek. Ook wordt het tarief van de (spoed)dierenarts, medicatie en (eventuele) reiskosten (OV of taxi) aan u doorberekend.
  U dient een schone kattenbak achter te laten bij vertrek. Daarnaast dient u zorgen voor voldoende (katten)voer, kattenbakkorrels, medicijnen etc. voor de gehele periode van uw afwezigheid. Ook dient u de gegevens van uw dierenarts en een reismand paraat te hebben en indien van toepassing paspoort(en) van uw dier(en).
 4. Bij onvoldoende voorraad van bv. (katten)voer- of korrels worden niet alleen de daadwerkelijke kosten hiervoor aan u doorberekend, maar er wordt ook € 7,50 in rekening gebracht voor elke (noodzakelijke) boodschap.
 5. Mocht u in geval van nood niet bereikbaar zijn, dan is Cats & More niet aansprakelijk voor eventuele schade/kosten ten gevolge hiervan. Bijvoorbeeld als er dierenartskosten zijn gemaakt terwijl u niet had gewild dat een dierenarts bezoek had plaatsgevonden. Deze kosten worden altijd aan u doorberekend.
 6. Cats & More besteed de grootst mogelijke zorg aan het welzijn van uw dier(en). Er wordt ook zeer zorgvuldig omgegaan met uw gegevens, sleutels en huis. Echter, Cats & More is niet aansprakelijk voor eventuele schade of kosten als gevolg van ziekte, overlijden of vermissing van uw kat, dan wel voor materiële schade in/om uw huis en omgeving.
 7. Mocht u langer weg willen blijven, of bijvoorbeeld door omstandigheden niet naar huis kunnen terugkeren, dan zal Cats & More indien mogelijk, zo lang als noodzakelijk op uw dier(en) passen. Ik kan echter geen garantie bieden omtrent mijn beschikbaarheid buiten de overeengekomen data, en het dient daarom altijd in overleg te gebeuren.
 8. Bij overmacht door bijvoorbeeld (ernstige) ziekte of ongeval van de opdrachtnemer, of andere omstandigheden waardoor oppassen onmogelijk wordt, behoudt Cats & More het recht om de overeenkomst te ontbinden. U ontvangt in dat geval volledige teruggave voor de periode waarin geen diensten geleverd zijn. Indien mogelijk (en met uw instemming) zal Cats & More proberen vervangende zorg te regelen. De kosten of een eventuele meerprijs voor vervangende zorg is altijd voor rekening van de eigenaar.
 9. Cats & More behoudt het recht om haar tarief en de Algemene Voorwaarden aan te passen waarmee vorige komen te vervallen. Op officiële feestdagen geldt een toeslag van 50 % bovenop op het reguliere tarief.

Annuleren, later vertrekken en/of eerder terugkomen

 

 1. U kunt tot 21 dagen* van te voren kosteloos annuleren.
 2. Bij annuleren 21 dagen tot 48 uur voor aanvang* bent u mij de helft van het totaalbedrag verschuldigd.
 3. Vanaf 48 uur voor aanvang* van de oppasperiode: gehele bedrag verschuldigd.
 4. Er vindt geen restitutie plaats bij later vertrekken, eerder terugkomen of bij vervangende zorg op bepaalde dagen.

* De overeenkomst gaat in op 00.00 uur ’s nachts voor de eerste oppasdag, ongeacht het tijdstip dat de kattenoppas bij u thuis zou plaatsvinden. Bijvoorbeeld: oppas is voor 1- 7 mei. De overeenkomst gaat in op de nacht van 30 april op 1 mei om 00.00 uur. Dit betekent dat u tot 28 april 24.00 ‘s avonds kunt annuleren en hierbij de helft van het totaalbedrag dient te betalen. Na 28 april 24.00 uur ’s avonds bent u het gehele bedrag aan mij verschuldigd. Annuleren dient per email te gebeuren via: catsandmore.kattenoppas@gmail.com

Versie 1.0 – januari 2022 (met deze versie komen die met een eerdere datum te vervallen). Copyright: Cats & More Kattenoppas 2022

Pawsome!

15% Korting!

Welkom bij Catsandmore. Eerste bestelling? Gebruik dan je kortingscode. Voeg de code Welkom2023 in je winkelwagen toe en krijg 15% korting op je gehele bestelling!
Everything is Pawsome for your furry friends!
Deze aanbieding is eenmalig geldig.

Kopieer code

Filteren